BlancOne återuppfinner tandblekningen

Genom användning av en innovativ teknik som skiljer sig från den som används av många andra.

BlancOne är säkerhet, komfort och professionalism.
BlancOne® föds ur erfarenheten från IDS, ett familjeägt företag som i 3 generationer har verkat inom tandvårdssektorn för att förbättra tandvård och munhälsa.

IDS:s historia börjar på 1950-talet med Ottavio Picarelli, son till en målare och sonson till en skulptör, vars verk finns att beskåda i Akademien i Aten.

Ottavio är en känd yrkesman, men även en pionjär, alltid på jakt efter nya lösningar och innovationer för tändernas hälsa.

Hans son Augusto fullföljde sedan sin fars projekt och grundade i slutet av 1970-talet företaget IDS, som under de följande årtiondena skulle bli ett av referensföretagen inom den italienska tandläkarbranschen.

Idag är IDS ett internationellt företag som grundar sitt arbete på senaste forskning, teknik och produktionsresurser från inte bara i Italien, utan i hela Europa, Amerika och Asien.

Sedan 60 år har IDS fokuserat på forskning och utveckling av intelligenta och praktiska lösningar för vård av munhålan och leendets skönhet.

Förutom produkter för professionellt bruk som säljs i Italien och i andra länder, vänder sig IDS till allmänheten med munhygienprodukter som säljs på apotek (www.oralsan.it) och innovativa BlancOne-behandlingar för tandblekning.

Dessa sistnämnda representerar en absolut innovation inom branschen för tandblekning.

BlancOne är specialiserad på professionell tandblekning, och till skillnad från produkter som säljs på apotek eller i butiker erbjuder BlancOne behandlingar som endast utförs och säljs av auktoriserade tandvårdscenter.

Deras blekningsbehandlingar är baserade på en mycket framgångsrik teknisk innovation och vetenskaplig forskning som har gjort det möjligt att ta fram effektiva produkter med maximal komfort och utan någon irritation på tandköttet.

BlancOne arbetar ständigt med denna innovation för att erbjuda människor en ny medvetenhet, säkerhet och balans, genom att värna om leendets skönhet.

BlancOne utvecklas kontinuerligt för att försäkra sig om att denna målsättning kan garanteras.