BlancOne uudistaa hampaiden valkaisun

Hyödyntämällä innovatiivista teknologiaa, joka eroaa muista invasiivisista menetelmistä.

BlancOne tarkoittaa turvallisuutta, mukavuutta ja ammattitaitoa.
BlancOne ® syntyi IDS -perheyrityksen kokemuksista, joka on kolmen sukupolven ajan toiminut hammaslääketieteen alalla parantaakseen suun- ja hampaahoitoa.

IDS:n historia alkaa 1950-luvulla Ottavio Picarellin kuuluisan taidemaalarin pojan ja kuvanveistäjän pojanpojan ansiosta, jonka teokset koristavat Ateenan akatemiaa.

Ottavio on tunnettu ammattilainen, mutta myös edelläkävijä, joka etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja ja innovaatioita suun terveydenhoitoon.

Hänen poikansa Augusto jatkaa isänsä hanketta ja perustaa 70-luvun lopussa IDS-yhtiön, josta kehittyy seuraavien vuosikymmenien kuluessa yksi Italian johtavista yhtiöistä suun- ja hampaanhoidon alalla.

Tänään IDS on kansainvälinen yritys, joka hyödyntää alan parhaita tutkimuksia, teknologioita ja tuotantoresursseja, ei ainoastaan Italiassa vaan myös Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

Jo 60-vuotta IDS on keskittynyt tutkimukseen sekä älykkäiden, käytännöllisen ja arvokkaiden ratkaisujen kehittämiseksi suunhoitoon sekä tervettä ja kaunista hymyä varten.

Italiassa ja ulkomailla myytävien ammattimaiseen käyttöön tarkoitettujen tuotteiden lisäksi IDS tarjoaa suurelle yleisölle suuhygieniatuotteita apteekeissa (www.oralsan.it) sekä innovatiivisia BlancOne-käsittelyjä hampaiden valkaisuun.

Juuri nämä viimeksi mainitut ovat hampaiden valkaisun tuotekentässä täysin uudenlainen innovaatio.

BlancOne on tarkoitettu ammattimaiseen hampaiden valkaisuun. Muihin apteekista tai kaupasta ostettaviin tuotteisiin verrattuna se tarjoaa käsittelyjä, jotka suoritetaan ja myydään yksinomaan suun terveydenhoidon ammattilaisten toimesta vastaanotolla.

BlancOnen valkaisuhoidot pohjautuvat teknologiseen innovaatioon ja tieteelliseen tutkimukseen, joiden avulla on kehitetty tehokkaita tuotteita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden aiheuttamatta vihlomista.

BlancOne kehittää jatkuvasti tätä innovaatiota tarjotakseen jokaiselle uuden tietoisuuden, uuden turvallisuuden ja uuden tasapainon, jonka avulla voi hoitaa tervettä ja kaunista hymyä.

BlancOne kasvaa ja kehittyy ainoana pyrkimyksenään olla hukkaamatta tätä tavoitettaan.